БРУТАЛНО ГУШЕЊЕ СЛОБОДЕ МЕДИЈА У ЦРНОЈ ГОРИ: Нови удар на Србе - четири телевизије на мети САЕМ

Novosti online

29. 09. 2021. у 20:13

САЕМ је донио одлуку да затражи од Регулаторног тела за електронске медије у Србији да покрене процедуру за утврђивање одговорности емитера телевизијских програма из Србије: „Хаппy ТВ“, „Пинк М“, „Пинк Плус“ и „Пинк“.

БРУТАЛНО ГУШЕЊЕ СЛОБОДЕ МЕДИЈА У ЦРНОЈ ГОРИ: Нови удар на Србе - четири телевизије на мети САЕМ

Фото МВП

Ради се о поступку којим се тежи цензури медија у чијим емисијама се говори о суштинским проблемима који муче Црну Гору.

Директор "ТВ Пинк М" Горан Раденовић каже да га чуди како САЕМ увек ћути на оно о чему извештавају други медији у Црној Гори и додаје да је даљински управљач свима на располагању.

Иако је деловало да је у Црној Гори након 30. августа дошло до суштинских промена до друштву, игледа да је то била заблуда.

Андрија Мандић је послао поруку властима у Црној Гори и савету агенције да је то антисрпски чин и да је потребно да се сви ставе у исту раван.

Јован Вучуровић каже да оправдано може да постави питање да ли се било шта променило после победе на изборима над ДПС-ом. Он додаје да се ради о цензури и гушењу медијских слобода.

Милорад Поповић гостујући на ХТВ вређао је СПЦ у Црној Гори, а за патријарха Порфирија рекао да је "гори од митрополита Амфилохија", али то није наишло на реакцију САЕМ.

Тамара Вујовић је рекла да се мора урадити све да се не гуши слобода медија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)