ВЛАДИСЛАВ ДАЈКОВИЋ НА МЕТИ АЛБАНАЦА: Прете му убиством, одмах им одговорио - Срби се ничега не плаше!

Novosti online

25. 09. 2021. у 20:48

ГРАЂАНСКОМ активисти Владиславу Дајковићу прећено је путем друштвених мрежа због његове недавне посете барикадама на административном прелазу Јариње са Косовом и Метохијом.

ВЛАДИСЛАВ ДАЈКОВИЋ НА МЕТИ АЛБАНАЦА: Прете му убиством, одмах им одговорио - Срби се ничега не плаше!

Фото: Приватна архива

Владислав Дајковић претње није пријавио, наводећи да се не плаши.

– Тачно је да ми је прећено, али немам времена да се бавим тим темама. На хиљаде претњи ми је стигло од Албанског народа који живи на Косову и Метохији због моје посете барикадама – истакао је Дајковић.

Он је навео да највише пријетњи долази због тога што је као Србин из Црне Горе подржао народ на Космету који данима већ протестује. 

– Дошао сам да подржим браћу у протесту против приштинских власти које желе да скину српске таблице и замијене их привременим косовским ознакама. Пре неколико дана боравио сам на Космету са мојим тимом, разговарао са народом на Космету и пренео поздраве из братске Црне Горе и поручио им да их никад нећемо оставити саме на цедилу, што су косовски медији протумачили као мешање у њихову унутрашњу политику – казао је Дајковић. 

Владислав Дајковић, између осталог наводи, да су га албански медији на Косову и Метохији оптужили да је плаћеник и сарадник страних служби. 

– У многим медијима су ме означили као сарадника српске и руске тајне службе, човека блиског Путину, што је онда изазвало ненормалну реакцију људи са Космета. Преко 10.000 коментара је на мојим објавама на друштвеним мрежама, међу којима се налазе најгнусније претње, да ће ме убити, силовати ми сестре, да ће ми извадити срце, а све то поткрепљују сликама албанских војника са одеченим главама српских војника... Поручивали су и да ће ме идући пут кад дођем чекати – казао је Дајковић. 

Он је истакао и да се не осећа угрожено, али имајући у виду да у Црној Гори живи значајан број Албанаца, можда неком падне на памет да му науди. 

– Засад се осећам безбедно, јер се Срби ничега не плаше. Да је Србин бити лако, не би нас то запало – закључио је Дајковић.

(ДАН)

БОНУС ВИДЕО: "ТАЈ ЋЕ СНАЈПЕР НАШ ДА БУДЕ!" Погледајте како су млади Срби дочекали смену страже РОСУ

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

КАДА се глумац Драган Гаги Јовановић 2018. године повукао из позоришта због јаких болова у леђима услед дискус херније, није ни слутио да ће пауза трајати близу пет година.

06. 02. 2023. у 13:11

Коментари (1)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну