УБИО ДЕВОЈКУ МИЛИОНЕРКУ: Црногорски ватерполиста осуђен на 15 година затвора, полицајци повраћали кад су нашли масакрирано тело!

Novosti online

20. 09. 2021. у 23:21

УКРАЈИНКА Анастасија Лашманова (33) пронађена је мртва у свом стану у Црној Гори 2018. године након што је пријатељица посумњала да нешто није у реду јер није могла да допре до ње неколико сати.

УБИО ДЕВОЈКУ МИЛИОНЕРКУ: Црногорски ватерполиста осуђен на 15 година затвора, полицајци повраћали кад су нашли масакрирано тело!

Фото: Вијести.ме

Ватрогасци су провалили врата луксузног стана у граду Доброта на југозападу земље где их је дочекао језив призор због којег су полицајаци наводно повраћали.

- Тело јој је било у стравичном стању, изгледало је стварно страшно! Око ње локва крви и убоди по целом телу - рекла је особа из истраге овог случаја.

Стан је био обливен крвљу и на крају је утврђено да је Лашманова, украјинска пословна жена, избодена 16 пута шиљком и задобила 10 удараца у главу. Била је готово непрепознатљива. Њен дечко, Арсеније Становић (25) - млади ватерполиста из Тивта, убрзо је постао главни осумњичени и у том тренутку је успео да побегне из земље уз помоћ свог оца Зорана.

 

Пребацио га отац у Албанију

Наводно је Зоран искористио своја познанства као бивши начелник граничне полиције како би сина у тајности пребацио преко границе у Албанију. Локални медији известили су да су албанске власти ухапсиле оца и сина, па их предале Црној Гори. Против Зорана није подигнута оптужница, а Становић је сада првостепеном пресудом осуђен на 15 година затвора због бруталног убиства. Његов адвокат, Зоран Пиперовић, уложио је жалбу на казну на основи менталног здравља, јављају локални медији.

Током суђења, Анастасијина мајка, Светлана Либерт, рекла је да је њена кћерка прекинула трогодишњу везу са Становићем јер је "био превише лењ и није хтео да ради".

Веза са "шкаљарцима"?

Тачан разлог убиства Лашманове остао је нејасан, а у локалним медијима дуго се спекулирало о могућим везама с бандама. Луксузни стан у којем је живела налази се поред зграде у власништву Јована и Игора Вукотића, наводних вођа "шкаљарског" клана који делује на целом Балкану и у јужној Еуропи. Један је тренутно у затвору, а други у бекству.

Локални медији повезивали су Лашманову с Вукотићима и црногорским криминалцима у покушају да објасне њено огромно и брзо стечено богатство. Наиме, била је конобарица која је постала мултимилионерка, за чије се богатство процењује да је у време смрти било више од 100 милиона евра!

Иначе, Арсеније Становић је имао уговор с ватерполо клубом Приморац, а играо је и за репрезентацију Црне Горе.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)