ПРЕМИНУО ДОБРИЛО ГАЧЕВИЋ: Директору ТЕ Пљевља позлило на радном састанку

М.Д.

20. 09. 2021. у 22:40

ДИРЕКТОР Термоелектране “Пљевља” Добрило Гачевић изненада је преминуо данас у 64. години, након што му је позлило на радном састанку у Никшићу.

ПРЕМИНУО ДОБРИЛО ГАЧЕВИЋ: Директору ТЕ Пљевља позлило на радном састанку

Добрило Гачевић

Добрило Гачевић је дугогодишњи радник Електропривреде Црне Горе, а цели свој радни век, од самог почетка, провео је у ТЕ “Пљевља” у којој је обављао и низ одговорних функција. Рођен је 1957. године. Дипломирао је на Електротехничком факултету у Београду на смеру енергетика.

У ТЕ Пљевља одрадио је приправнички стаж 1982. године, а послије одслуженог војног рока засновао радни однос као главни инжењер за мерење и регулацију до 1986. године. Наредних девет година радио је као водећи инжењер електропослова за помоћне објекте ТЕ Пљевља, а затим све до 2001. као водећи инжењер за управљање и заштиту високонапонске опреме ТЕ “Пљевља”. 0д 2001. до 2010. године био је помоћник директора за техничка питања тог термоенергетског објекта. Годину је био и в.д. директора Термоелектране, а након тога помоћник директора Дирекције за пословни и технички развој ЕПЦГ за локацију Пљевља и менаџер пројеката у Дирекцији за развој и инжењеринг ЕПЦГ.

Учествовао је у реализацији и припреми више важних пројеката у ЕПЦГ. Издвајамо рад на припреми пројекта еколошке реконструкције ТЕ Пљевља и топлификације Пљеваља те припреми за реализацију пројекта мХЕ Отиловићи.

-Изненадни одлазак Добрила Гачевића велики је и ненадокнадив губитак за породицу, али и за нашу компанију- истичу из ЕПЦГ.

Супруга Рајка и син Никола могу бити поносни што су имали, једног поштеног и преданог човека поред себе, чија је љубав према породици била немерљива.

Добрило Гачевић биће сахрањен сутра у 14 часова на породично гробљу у селу Ранче, сходно епидемилошким мерама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)