ИСЛУЖЕНИ ДИКТАТОР ОТИШАО ЈЕ ДА МОЛИ И ДА СЕ ПОНИЖАВА: Вучуровићево реаговање на боравак Мила Ђукановића у Хрватској

В. К.

16. 09. 2021. у 19:38

КАКО је бедно данас изгледала посета Ђукановића Хрватској, започиње Јован Вучуровић, посланик Демократског фронта саопштење у којем коментарише Милов боравак у Загребу.

ИСЛУЖЕНИ ДИКТАТОР ОТИШАО ЈЕ ДА МОЛИ И ДА СЕ ПОНИЖАВА: Вучуровићево реаговање на боравак Мила Ђукановића у Хрватској

Фото: В. К.

- Ислужени диктатор отишао је да моли и да се понижава, јер је, вели, држава нападнута од стране СПЦ, ДФ, Србије, Вучића и, гле чуда, помоћ је потражио у Загребу - каже Вучуровић и додаје:

- Подсећа све то на политички пут Секуле Дрљевића, који је, након што је због издаје отеран из Црне Горе, уточиште нашао код Анта Павелића. Ето на које је гране пао Ђукановић, који је, судећи по речима Зорана Милановића, готово непланирано бануо у Загреб, молио да га приме. Али, нажалост, таква особа је још увек на најодговорнијим позицијама са којих, својим понашањем, брука читаву Црну Гору. На потрчка хрватске политике је данас једино подсећао председник ДПС. Ту је нашао савезнике против више од половине Црне Горе - казао је Вучуровић.

- Заиста треба пасти врло ниско, људски и политички, да би неко из Црне Горе себе свео на играчку хрватске политике. Навикли смо последњих деценија да Ђукановић буде марионета неких значајних центара моћи, НАТО или САД, за чији рачун је учествовао у издаји Црне Горе и био савезник у бомбардовању своје земље, а сада свој политички пут завршава као послушник Хрватске. То је судбина оних који су издали свој народ и опљачкали своју државу, а који очекују да ће неко хтети и успети да их спаси од процесуирања и одговорности. Бедно - закључује Вучуровић.

 

БОНУС ВИДЕО: Како је пао Мило Ђукановић?

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)