ЂУКАНОВИЋ ВИШЕ НЕМА КОНТРОЛУ: Небојша Медојевић о устоличењу митрополита Јоаникија и хаосу на Цетињу

Новости онлине

12. 09. 2021. у 21:45

У ЕМИСИЈИ "Хит твит" вечерас гостују председник Покрета за промјене Небојша Медојевић, лидер ЛСВ Ненад Чанак, као и посланик СНС Александар Мартиновић.

ЂУКАНОВИЋ ВИШЕ НЕМА КОНТРОЛУ: Небојша Медојевић о устоличењу митрополита Јоаникија и хаосу на Цетињу

Фото: Принтсцреен/ТВ Пинк

Небојша Медојевић је прокоментарисао устоличење митрополита Јоаникија на Цетињу рекавши да је нова Влада Црне Горе одговорна за сукобе који су се одиграли на Цетињу.

- Дошли смо су ситуацију да је актуелна Влада Црне Горе одговорна за дешања на Цетињу. Очигледно је да је био договор Мила Ђукановића и безбедносног сектора да се доносе ту гуме, да се праве барикаде и узурпура устоличење и позива јавност за сукобе - рекао је Медојевић.

- Кривокапић једноставно није знао шта да ради. Директор полиције је одбио наређене Владе да обезбеди устоличење митрополита. Једини који је то спречио био је патријарх који је на вишесатно убеђивање Абазовића и других одбио да не оде на устоличење. То је потом постало питање безбедности патријарха СПЦ који је одлучио да иде - рекао је он.

Објаснио је потом да је на тај начин успешно хиротонисан Јоаникије.

- ДПС је покушао да доведе сваког свог члана на Цетиње и у томе није успео. Он је политичку покуушао да уради све. Представио је себе и своју организацију екстемистичном. Тамо су бацали импровизоване молотовљеве коктеле, срећом тамо нико није био повређен. Ђукановић више не контролише политичку ситуацију у Црној Гори - рекао је он.

БОНУС ВИДЕО: НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ: Ори се песма на Цетињу после устоличења митрополита Јоаникија

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)