ВРЕМЕ ЈЕ ДА КРИВОКАПИЋ ОДЛУЧИ: Озбиљна политика и одговорност, или сталне драме и несигурност

Новости онлајн

11. 09. 2021. у 10:52

ЦРНОГОРСКИ медији објавили су синоћ да је породица Здравка Кривокапића, премијера Црне Горе, одлучила да напусти Србију због наводног инцидента са српском полицијом који се синоћ догодио у Београду.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА КРИВОКАПИЋ ОДЛУЧИ: Озбиљна политика и одговорност, или сталне драме и несигурност

Фото: AP Photo/Risto Bozovic

Из МУП-а Србије, међутим, стигла је информација да је “полиција и у овом случају поступала професионално и у складу са законом обавила све неопходне провере уз пуно поштовање достојанства возача и путника у возилу”.

Ово је последњи у низу “драмтичних момената”, у најближем окружењу премијера Црне Горе.

Сада се већ поставља питање да ли је Кривокапић дорастао функцији на којој се налази, јер се од стуапња на функцију Кривокапић у перманентом драматичном стању.

Константно политичко тумарање Кривокапића и његовог најближег окружења, грађане Црне Горе довело је до мишљења да су на чело Владе уместо човека од поверења добили збуњеног човека.

Кривокапић је током свечаности, која је у Подгорици одржана поводом устоличења митрополита Јоаникија, извиждан од окупљених грађана испред Саборног храма. Ово је само још један показатељ тога шта народ мисли о поступцима Кривокапића који још није потписао темељни уговор са Српском православном црквом и поред низа обећања.

Већини грађана Црне Горе и региона политика Здравка Кривокапића делује нејасно и недефинисано, а његов лични наступ без тежине која је неопходна за функцију на кој се налази.

Кривокапић није показао довољно решености да се обрачуна са вандалским групама које су инструисане од стране опозицијоног ДПС-а, током припрема и за време недавног устоличења митрополита Јоаникија, те су уследила најаве о решености дела владајуће коалиције да се Влада промени.

Крајње је време да Кривокапић одлучи да ли ће се понашати у складу са функцијом, као лидер и човек промена у Црној Гори.

(24седам)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

НОВЕ ИГРЕ ЗА НОВЕ ПОБЕДЕ: Никад већа понуда за Ролан Гарос и мечеве Новака Ђоковића