ПОТРЕСНЕ РЕЧИ МИЛАНА КНЕЖЕВИЋА: Ердоган дочекан уз све почасти, а митрополит Јоаникије и патријарх Порфирије морали да прескачу барикаде

Novosti online

05. 09. 2021. у 12:38

ЈЕДАН од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић рекао је да данас у Црној Гори нико не треба да се осећа победником.

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ МИЛАНА КНЕЖЕВИЋА: Ердоган дочекан уз све почасти, а митрополит Јоаникије и патријарх Порфирије морали да прескачу барикаде

Фото В. К.

- Жао ми је што неко ко је дубоко утемељен у Црној Гори, морам да приметим, дочекао Реџепа Ердогана уз све почасти, а митрополит и патријарх су морали са хеликоптером да прескачу барикаде, да им буде угрожена безбедност и да уз помоћ панцирских ћебади уђу на Цетињски манастир. Јоаникије је веће шансе имао у Кабулу него на Цетињу - каже Кнежевић.

- Очекујемо да ће бити испитала улога и Мила, и Марковића и тужиоца Миливоја Катнића који је дошао са гас маском. Како је знао да ће да буде гаса? - настављао је Кнежевић.

Како додаје, на Већу је тражио забрану скупа, где је остао у мањини, међутим, након само два дана, потврђено је да је до тога ипак требало доћи, јер се догодило све пто се догодило.

- Битно је да смо се ми чули са Кривокапићем, где смо дали потпуну подршку Кривокапићу како би дошло до усталичења митрополита Јоаникија. Пружамо руку, јер је Црна Гора наша држава - наглашава Кнежевић.

БОНУС ВИДЕО - НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ: Ори се песма на Цетињу после устоличења митрополита Јоаникија

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)