КАКО СЕ КРИЈЕ ДПС? Кад почне откривање како су отимали новац, одмах се преселе у филм Вељка Булајића

В. К.

04. 08. 2021. у 22:39

ЗАНИМЉИВО је да ДПС кад год се открива како су отимали новац од грађана жели некако да се пресели у филм Вељка Булајића и сакрије од суда јавности, наводи НСД Никшић.

КАКО СЕ КРИЈЕ ДПС? Кад почне откривање како су отимали новац, одмах се преселе у филм Вељка Булајића

Фото Танјуг

Не може кад се открије како су Бату Мирјачићу лично из општинског буџета давали преко две хиљаде евра месечно без основа, да се каже како је то обрачун са антифашизмом. То је обрачун са крађом и криминалом чији је ово само један мали део. 

Мирјачићу који једино може да буде заслужни борац партије ДПС, а никако Другог светског рата уопште није спорно да се њему и његовим другарима даје толики новац а да нпр. преко шесдесет младих момака у РК Сутјеска, многи парови који покушавају да добију дијете, немају средстава за своје потребе док се они башкаре и путују на рачун државе. 

Да не говоримо о томе да је и што се антифашизма тиче застранио па су му исто Љубо Чупић и Крсто Поповић који је био отворени фашиста. Такође нисмо чули да су се Мирјачић и његова организација побунили када је у Подгорици подигнут споменик краљици фашистичке Италије. 

Такви људи, идеолошки мутанти и они који су ојадили Никшић не могу одлучивати о томе ко је антифашиста а ко није. ДПС и Мирјачић немају тапију на антифашизам. Дошли су под провјеру свога пословања и ако су чисти немају чега да се плаше. 

Никшић жели да изађе из приче о Другом светском рату, из ДПС приче о деведесетима у којима се свађају сами са собом јер су тада они били на власти, и да крене путевима 21. вијека и побољшањем живота за све своје грађане, које нико неће ислеђивати на пријеким партијским судовима већ ће се трудити да им обезбједи бољи живот, закључује се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)