ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Црна Гора нема будућности све док се не обрачуна са криминалом чији су носиоци били и остали у врху ДПС-а

В.К.

04. 08. 2021. у 13:36

ЈОВАН Вучуровић, посланик ДФ, изјавио је за портал новости како сматра да Црна Гора нема будућности све док се не обрачуна са криминалом чији су носиоци били и остали у врху ДПС, тужилаштва, судства, полиције.

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ: Црна Гора нема будућности све док се не обрачуна са криминалом чији су носиоци били и остали у врху ДПС-а

Фото: ДФ

- Можемо ми на политичкој сцени размењивати "ватру" колико год хоћемо, али то неће променити чињеницу да није изгласан Тужилачки савет и да су све странке парламентарне већине на једној страни, а Демократе са друге, спречавајући да начинимо тај пресудни корак у борби против криминала. Такође, чињеница је да Алекса Бечић није испоштовао пословник, као ни своје колеге, који су уредно предали захтев за заказивање седнице, па је очекивано да сноси одговорност због тога. Јавност се оправдано пита зашто Демократе имају толико поверење у актуелно нерефомисано тужилаштво, у Миливоја Катнића и његове компанјоне којима је једини циљ да заштите криминал Мила Ђукановића, а смета им један од најбољих адвоката у Црној Гори, Никола Булатовић - казао је за портал "Новости", Јован Вучуровић, посланик Демократског фронта.

- Што се тиче адвоката Булатовића - наставља Вучуровић-  спада да је, по Демократама, његов највећи ,,грех" што је бранио опозиционе лидере које је прогањала диктатура, односно што је имао храбрости да брани оне против којих се водила харанга и монтирани процеси.
- Црна Гора нема будућности све док се не обрачунамо са криминалом чији су носиоци били и остали у врху ДПС, тужилаштва, судства, полиције... ДПС је деценијама функционисао као партијско-криминална организација и тек када уништимо ту хоботницу у свим сегментима, можемо говорити о демократским процесима. Овако, одуговлачењем, само им дајемо прилику да се опораве. И због тога је невероватно да Демократе, уз подршку неких амбасадора, не дозвољавају да се изгласа ТС и отпочне борба против криминала.  Уместо обрачуна са криминалном хоботницом ДПС, Демократе спречавају избор ТС - закључује Јован Вучуровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)