МАНДИЋ ПОДРЖАО ИНИЦИЈАТИВУ "ОТВОРЕНИ БАЛКАН": Влада пропустила добру прилику да Црна Гора буде део важног пројекта

В. К.

30. 07. 2021. у 16:49

ЛИДЕР Нове српске демократије Андрија Мандић поздравио је иницијативу “Отворени Балкан” коју су Скопљу договорили председници Србије, Северне Македоније и Албаније Александар Вучић, Зоран Заев и Еди Рама, поручивши да она велики искорак у повезивању грађана региона.

МАНДИЋ ПОДРЖАО ИНИЦИЈАТИВУ ОТВОРЕНИ БАЛКАН: Влада пропустила добру прилику да Црна Гора буде део важног пројекта

Фото МВП

- Снажно поздрављам иницијативу "Отворени Балкан" коју су у Скопљу договорили и потписали председници Вучић, Заев и Рама. Слободни проток људи, роба и услуга је предуслов за развој наше економије. Брисање граница за ефикаснију трговину је сјајна идеја за бољи живот грађана- навео је Мандић на свом Твитер профилу.

Он је критиковао однос Владе Црне Горе у односу на ову иницијативу, истичући да је још једном пропустила добру прилику да буде део важног пројекта читавог региона.

- Влада Црне Горе је још једном пропустила добру прилику да ова земља буде део важног пројекта читавог региона. Црна Гора треба што пре да се придружи овој иницијативи и повеже са напретком овог дијела Европе. Честитке и високо поштовање за велики искорак у повезивању грађана Балкана - поручио је Андрија Мандић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)