АКЦИЈА "ДВОГЛЕД" КОД ЦЕТИЊА: Откривено седам плантажа марихуане, заплењено 3.700 стабиљка! (ФОТО)

М. С.

21. 07. 2021. у 16:20

ПЛАНСКИМ активностима службеника Центра безбености Подгорица спроведена је вишенедељна акција кодног назива Двоглед и откривена је до сада највећи засад марихуне у Црној Гори.

АКЦИЈА ДВОГЛЕД КОД ЦЕТИЊА: Откривено седам плантажа марихуане, заплењено 3.700 стабиљка! (ФОТО)

Фото: Управа полиције

Припадници полиције одузели скоро 3.700 стабљика марихуне, саопштила је Управа полуције Црне Горе.

У среду је полиција лишила слободе М.Г. (34) из Подгорице због постојања основане сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња, држање и стављење у промет опојних дрога и кривично ђело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Фото: Управа полиције

 

-Акција Двоглед успешно је реализована  након што је подгоричка полиција утврдила чињенично стање на терену и иницирала наредбу за претрес породичне куће и имања осумњиченог у насељу Рваши – општина Цетиње.Доласком на имање пријављеног затечено је седам већих плантажа на којима су  пронађени засади 3.346 стабљика величине до два метра и 347 саксија са засадима марихуане.  

Фото: Управа полиције

 

Прерадом и продајом наведене биљне материје осумњичени би добио вешемилионски износ новца чиме је спречено да наведена дрога буде кријумчарена како на територији Црне Горе тако и према земљама региона, кажу из полиције.

Претресом породичне куће пронађена је већа количина марихуане која је већ била спремна за продају као и ловачки карабин са два комада муниције.

Фото: Управа полиције

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)