ЗАПАЉЕН АУТОМОБИЛ ПРЕДСЕДНИКА ДЕМОКРАТА ЖАБЉАК: Возило било паркирано испред породичне куће

М. Д.

09. 07. 2021. у 20:44

ПРЕДСЕДНИКУ Жабљачког одбора Демократа Дарку Шљиванчанину током предходне ноћи запаљен је аутомобил, паркиран испред породичне куће на Жабљаку.

ЗАПАЉЕН АУТОМОБИЛ ПРЕДСЕДНИКА ДЕМОКРАТА ЖАБЉАК: Возило било паркирано испред породичне куће

фото Вијести

Он је за подгоричке “Вијести” рекао да се око 1.30 чула детонација, након које га је супруга која се пробудила од силине експлозицје, обавестила да им гори аутомобил.

- Дошла је полиција и ватрогасци, аутомобил је у потпуности уништен. Јутрос су дошли форензичари из Даниловграда и прелиминарно утврдили да је возило поливено бензином и запаљено - рекао је он.

- Ово може бити једино упозорење због тога што су Демократе преузеле нека руководећа места у јавним предузећима и нашли велики број неправилности - рекао је Шљиванчанин.

Из Основног државног тужилаштва у Пљевљима саопштили су да је формиран предмет поводом обавештења Оделења безбедности Жабљак да је у раним јутарњим сатима 9.07.2021. године у месту Пејов до, општина Жабљак, дошло до пожара на путничком моторном возилу.

- Поступајући тужилац Миливоје Томчић дао је налог службеницима Одељења безбедности Жабљак да прикупе сва неопходна обавештења и податке и предузму све друге радње које су неопходне за доношење одлуке у овом предмету. Дата је наредба вештаку заштите од пожара, експлозија и експлозивних средстава ради давања налаза и мишљења о узроку пожара на основу прегледа на лицу места. Након анализе достављене документације Основно државно тужилаштво у Пљевљима донеће одлуку у овом предмету о чему ће јавност бити благовремено информисана - казали су из Основног државног тужилаштва у Пљевљима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПУЦЊАВА У БАОШИЋИМА: Рањена једна особа