ПОСТОЈИ САМО ЈЕДАН НАЧИН ДА СЕ СВЕ ИСПРАВИ: Медојевић о превари бирача у Црној Гори после избора

Novosti online

02. 07. 2021. у 11:29

ПРЕДСЕДНИК Покрета за промене и један од лидера ДФ Небојша Медојевић оценио је јуче да је Влада Здравка Кривокапића неодржива јер унутар парламентарне већине не постоји ни минимум елементарног поштовања и поверења.

ПОСТОЈИ САМО ЈЕДАН НАЧИН ДА СЕ СВЕ ИСПРАВИ: Медојевић о превари бирача у Црној Гори после избора

Фото: Принтскрин

– Ова превара и издаја наших бирача и грађана и интереса Црне Горе, након 30 година диктатуре, пљачке, криминала и понижења, се једино може исправити на поштеним изборима – рекао је Медојевић.

На питање да ли је оптимиста да се може постићи договор, Небојша Медојевић је казао да је најреалнија опција да не буде договора управо због неповерења.

– Јасно је да је немогуће направити Владу која би функционисала елементарно складно, јер не постоји међу нама ни поверење ни поштовање. Немогуће је направити хибрид два неспојива света: демократије, реформи, слободе, помирења свих народа и слепе послушности и колонијалног статуса према глобалној дубокој држави – навео је Медојевић.

Како је рекао, влада изборног поверења, попис и чишћење спискова, смене у РТЦГ-у и постављање иоле озбиљног и одговорног, нормалног СДТ-а, а потом избори – најбоље су решење.

– Вратимо мандат грађанима, па нека они оцене ко је шта радио после величанствене победе 30. 8. 2020. Ко је издао и слагао, а ко није – рекао је Медојевић.

(Побједа)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)