НАГРАЂЕНО 199 НАЈБОЉИХ ЂАКА: Општина Беране, у сарадњи са школама, одала признање најуспешнијим ученицима

М. С.

22. 06. 2021. у 06:34

ОПШТИНА Беране је у сарадњи са школама, шесту годину заредом, приредила свечану доделу награда и признања за 199 најуспешнијих ученика основних и средњих школа са подручја општине за школску 2020/2021. годину.

НАГРАЂЕНО  199  НАЈБОЉИХ ЂАКА: Општина Беране, у сарадњи са школама, одала признање најуспешнијим ученицима

Челници општине са најбољим ученицима

Награђено је 12 ђака генерације, 151 добитник дипломе "Луча", као и 25 ученика који су остварили запажене резултате на такмичењима знања у земљи и иностранству, укључујући и најбоље из Школе за основно музичко образовање у Беранама.

Општина је раније наградила чланице бенда "Алт" и шест ученика Гимназије "Панто Малишић" за постигнути успех на Државном такмичењу знања.

- Поносни су не само ваши родитељи и професори, тај осећај да вредите и зрачите посебним сјајем остаје у срцима овога града, а ми као локална самоуправа дужни смо да то препознамо, и да вам, у оквиру својих могућности пружимо помоћ и подршку на вашем путу достизања животних успеха - обратио се најбољим ученицима, председник општине Беране Тихомир Богавац.

Ђаци генерације за школску 2020/21. су: Маша Милићевић и Невена Добрашиновић (ОШ "Вук Караџић"), Драгана Кљајић (ОШ "Вукашин Радуновић"), Данило Карличић (ОШ "Владислав Рајко Кораћ"), Јелена Бракочевић (ОШ "Вукајло Кукаљ"), Виктор Куч (ОШ "Полица"), Александра Обрадовић (ОШ "Лубнице"), Исидора Чукић (ОШ "Доња Ржаница"), Марко Кубуровић (Гимназија "Панто Малишић"), Мирјана Дробњак ( СМШ "Др Бранко Зоговић"), Милан Удовић ( ССШ "Вукадин Вукадиновић") и Армин Рамусовић ( Средња стручна школа).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)