ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ПОТРЕСНОГ СНИМКА: Оца хапсе због сече дрва, мајка напустила децу кад су били мали? (ВИДЕО)

Новости онлине

18. 06. 2021. у 15:30

СНИМАК на коме се види хапшење Томаша Бошковића из околине Подгорице, ког је полиција извлачила из куће док су га његова мала деца бранила и хистерично вриштала изазвао је универзалну осуду свих у региону.

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ПОТРЕСНОГ СНИМКА: Оца хапсе због сече дрва, мајка напустила децу кад су били мали? (ВИДЕО)

Фото: Фацебоок/Инстаграм

Социјални радници су потпуно игнорисали вриске и плач малишана, док је комшијама наводно припрећено да се не мешају да не би били ухапшени.

На снимку се виде очајна деца како плачу и дозивају оца кога одводе у марицу и покушавају да побегну од мајке.

Није тачно утврђено шта је разлог хапшења Томаша Бошковића, али се на интернету појавила петиција којом се тражи његово пуштање, и где је објашњено зашто га је полиција одвела.

Особа која је поставила петицију тврди да је мајка наводно напустила децу док су били мали и отишла са другим човеком, као и да није плаћала алиментацију.

Са друге стране, за Томаша тврде да је омиљен у комшилуку, и да је наводно секао дрва како би прехранио породицу, због чега је осуђен на месец дана затвора. Након тога је дошло до хапшења и немилих сцена због којих се огласио и министар финансија и социјалног старања Црне Горе Милојко Спајић, који је рекао да оштро осуђује поступање свих који су учествовали у овом инциденту.

- И полицијских службеника, родитеља, судског извршитеља (који, колико сам упознат, није био присутан, а морао је бити), Центра за социјални рад и тражићу од надлежних органа утврђивање одговорности свих њих - написао је Спајић на твитеру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)