РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ: Кривокапићев и Бечићев удар на Србе уз подршку ДПС

Новости онлине

17. 06. 2021. у 22:46

ОНО што нису успели Британци 2015, а што је покренуо режим Мила Ђукановића, запечатио је вечерас премијер Црне Горе Здравко Кривокапић.

РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ:  Кривокапићев и Бечићев удар на Србе уз подршку ДПС

Фото: Скупштина Црне Горе/Архива Новости

Нова власт, изузев Демократског фронта, усвојила је у Скупштини у Подгорици Резолуцију о Сребреници, чиме је наставила утабаном антисрпском стазом коју је деценијама трасирао ДПС.

Фото: AP Photo/Risto Bozovic

Тако је на мала врата, на документу којим се поново утискује жиг целом српском народу, окупљена нова стара коалиција - ДПС, Демократе, УРА, Бошњачка странка, СДП и СД, којој је највише кумовао Кривокапић, кршећи притом и завет дат митроплиту Амфилохију и још једном изневеривши наде српског народа у Црној Гори чијим гласовима се и домогао фотеље.

Фото: Седница скупштине ЦГ

Тако се вечерас у Подгорици практично створио блок против Београда и интереса српског народа, који се уклопио у офанзиву политичких притисака на нашу земљу и власт, која је кулминирала после пресуде Ратку Младићу и уочи наставка преговора о будућем статусу Косова. Зато је Сребреницка карта извучена поново из старог пропагандног шпила који је на талону још од деведесетих, а коју је пре неки дан потегао и актуелни председник Мило Ђукановић примајући у посету "Мајке Сребренице".

Фото: Председник ЦГ

Ускоро опширније

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (23)