ОБОСТРАНА КОРИСТ: Мандић и Кнежевић позвани да посете Москву

Танјуг

14. 06. 2021. у 11:52

ЛИДЕРИ владајућег Демократског фронта, Андрија Мандић и Милан Кнежевић, прихватии су позив из руске Државне думе и Комитета за међународну сарадњу да посете Москву.

ОБОСТРАНА КОРИСТ: Мандић и Кнежевић позвани да посете Москву

Фото ДФ

Они су најавили да ће, поред свих најављених сусрета одржати низ изузетно корисних састанака са представницима авио-компанија, туроператера и бројних инвеститора, како би са своје стране предузели све на спашавању туристичке сезоне у Црној Гори, уз настојања да се заустави евидентни процес рецесије у којем се држава налази.

Мандић и Кнежевић су, како преноси подгорички портал Борба, позив из Москве добили од Државне думе Руске Федерације, из Комитета за међународну сарадњу, у којем је председниик, Леонид Слуцки.

Он је, наводи се, позвао Мандића и Кнежевића у посету Руској Федерацији са циљем разматрања актуелних питања на нивоу обостране корисне сарадње две земље.

Слуцки је, додаје се, изразио очекивања да ће посета двојице лидера ДФ-а Москви и размена мишљења са посланицима Државне думе Русије представљати позитиван допринос развоју руско-црногорских односа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)