КО СЕ ИГРА СА ПОКОЈНИМ МИТРОПОЛИТОМ АМФИЛОХИЈЕМ? Стоји ли Дака Давидовић иза лажног тестамента

Новости онлине

24. 02. 2021. у 17:06

ДА ЛИ иза лажног тестамента блаженопочившег митрополита црногорско-приморског Амфилохија који је појавио јутрос у јавности стоји контроверзни никшићки бизнисмен Миодраг Дака Давидовић?

КО СЕ ИГРА СА ПОКОЈНИМ МИТРОПОЛИТОМ АМФИЛОХИЈЕМ? Стоји ли Дака Давидовић иза лажног тестамента

Фото Архива В.Н.

Исти Давидовић је одмах након митрополитове смрти тврдио да постоји митрополитов тестамент и да је он у његовом поседу.

Индикативно је да се лажни тестамент појавио у јавности управо уочи локалних избора у Никшићу на којима учествује Давидовићев Народни покрет.

Више је него јасна Давидовићева намера да обмане православне вернике да му дају глас, како би се преко цркве приграбио фотеље. Оваква злоупотреба цркве у партијске сврхе крајње је дегутантна, а забрињавајуће је што се нико из цркве не оглашава поводом тога.

Раније данас  Правни заступник МПЦ Далибор Каварић је у демантију текста под насловом "Ево како изгледа тестамент митрополита Амфилохија" објављеном јуче на порталу "Луча", изјавио да је поменути тестамент од првог до последњег слова апсолутна измишљотина и фалсификат…

- Наведено фаслификовано писмо, које преноси поменути портал, а које је наводно на свом ФБ профилу објавио извјесни Лазар Марковић, ни по форми ни по садржини не представља Митрополитову посљедњу вољу нити аманет, а неистинити наводи изнесени у том писму су нетачни, злонамерни и измишљени - навео је Каварић у демантију.

(Борба)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)