МАНДИЋ ОДГОВОРИО ДПС-у: Нико им није сметао, ни бранио да обезбеде вакцине за грађане, а Србија ће поново помоћи Црној Гори

В. К.

18. 02. 2021. у 19:46

МАНДИЋ ОДГОВОРИО ДПС-у: Нико им није сметао, ни бранио да обезбеде вакцине за грађане, а Србија ће поново помоћи Црној Гори

Фото: Новости архива

ЈА нисам ни председник Владе, ни државни функционер да би ми се партија Мила Ђукановића обраћала на овакав начин, наводи Андрија Мандић, један од лидера ДФ у одговору ДПС-у на критике на рачун Владе Црне Горе због набавки вакцина, а у којима се и он спомиењ.

- Нико није сметао, ни бранио Влади ДПС да обезбеде вакцине за грађане. И због тога су они последња адреса која може било кога да критикује везано за борбу против короне.  Такође, нису ни други у власти, што су дошли након њих, спречавани да тај посао ураде боље и набаве вакцине за становништво Црне Горе. 

Веома сам поносан ако су разговори које сам водио откад је Србија набавила прве вакцине, и моје писмо упућено почетком фебруара председнику Србије Александру Вучићу, помогли да наши здравствени радници, хероји борбе против короне, добију могућност да буду заштићени. Не само они, него и њихове породице које су подједнако изложене ризику као и они. 

Верујем да ће ова прва пошиљка бити употребљена за њихову заштиту и ако, рецимо, Влада Црне Горе ускоро не набави већу количину вакцина, ја сам сигуран да ће Србија поново помоћи Црној Гори - навео је Мандић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)