ВЕЛИКО ЧИШЋЕЊЕ: Уклоњена депонија у Пиранделовој улици

Novosti online

18. 05. 2021. у 15:57

НА ОСНОВУ Одлуке о одржавању чистоће у посебно насељеним местима ГО Звездара – територијама Месних заједница Велики и Мали Мокри Луг, по којој Општина може да уређује површине које нису у систему одржавања јавних комуналних предузећа, данас је уклоњена депонија у Пиранделовој улици.

ВЕЛИКО ЧИШЋЕЊЕ: Уклоњена депонија у Пиранделовој улици

Фото: ГО Звездара

Намера је да се на тај начин средствима Општине уреде и очисте простори који су дуго година биле црне тачке по питању комуналног реда.

Према речима председника ГО Звездара Владана Јеремића, на основу те Одлуке, у наредном периоду биће уклоњено још депонија, покошене зелене површине, орезано дрвеће и опране улице које нису ни у чијој надлежности.

Јеремић је овом приликом апеловао на свест грађана и замолио да се води рачуна о чистоћи и отпад одлаже на местима којс су за то предвиђена. Он је истакао да би средствима која ће бити утрошена за чишћење и сређивање простора на којима влада комунални неред, могла да се изграде нова дечја игралишта и недостајућа инфраструктура.

Чишћењу у Пиранделовој улици присуствовали су и чланови Већа ГО Звездара Милош Стојилковић, Душан Игњатовић и Мирослав Мићић и заменик председника Скупштине ГО Звездара Горан Филиповић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)