БРЕНД НИКЕ ПОЗИВА НА АКЦИЈУ: Убаци своје старе патике и настави игру на новом терену

Промо

11. 05. 2021. у 16:00

БРЕНД НИКЕ покренуо је још једну друштвено одговорну кампању под називом „Убаци. Настави игру.”, која за циљ има прикупљање старих патика и реновирање кошаркашког терена и игралишта у Београду.

БРЕНД НИКЕ ПОЗИВА НА АКЦИЈУ: Убаци своје старе патике и настави игру на новом терену

Фото: Промо

Након прикупљања 20.000 старих и уништених патика, њихови ђонови биће рециклирани, а бренд Нике све љубитеље спорта, али и малишане, наградиће потпуно новим местом за спорт и игру, тако истичући значај солидарности, међусобне помоћи, као и рециклаже.


НИКЕ контејнери за скупљање патика од данас се налазе по читавом граду, а своје старе патике можете донирати у Нике схоп-овима у тржним центрима Галерија, Ушће и Ада Малл, као и на још 10 локација широм Београда у Спорт Висион, Бузз, Тике,  Рун'н Море и Еxтра Спортс радњама. Прикупљене патике ће се рециклирати  и од њих ће се направити подлога за нови кошаркашки терен и дечије игралиште. Поред саме подлоге, терен и игралиште биће у потпуности реновирани на јесен ове године.

Нике бренд те позива да кроз кампању „Убаци. Настави игру.” будеш део позитивне промене и својом донацијом помогнеш у изградњи новог места за спорт и игру. Свако ко буде донео стари пар патика, добиће попуст за наредну куповину. Буди и ти део позитивне промене свог града, и своје старе патике убаци у неки од НИКЕ контејнера.
Више информација о самој кампањи, као и локацијама НИКЕ контејнера можете пронаћи управо овде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)