НОВИ ДЕТАЉИ ДРАМЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Полицајац пуцао у гуму бахатом возачу и тако себи спасио живот (ВИДЕО)

Novosti online

03. 05. 2021. у 19:15

СВЕ је почело као рутинска полицијска контрола 1. маја ујутру у Улици Ивана Рибара на Новом Београду, али уследили су јурњава, судар, пуцњава, а правим чудом и присебношћу полицајца све се завршило без мртвих!

НОВИ ДЕТАЉИ ДРАМЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Полицајац пуцао у гуму бахатом возачу и тако себи спасио живот (ВИДЕО)

Фото: Новости

- Полицајац (24) и његова колегиница, зауставили су аутомобил на кружном току, на почетку Улице Ивана Рибара у новобеоградском Блоку 51. Возач је прво послушао наређење и стао, полицајцу су његов изглед и понашање били сумњиви па је пришао аутомобилу са стране возача чија су врата била отворена. Тада нагло, возач додаје гас, полицајац остаје закачен за аутомобили настаје права драма - наводи извор. 

На изласку из кружног тока возач налеће на други аутомобил, удара га, пење се на њега и скоро преврће. Али наставља махнито бекство.

Полицајац коме је живот висио у концу, ипак је остао хладне главе и пуцао је у гуму да би зауставио махниту јурњаву. 

Возач са пробушеном гумом није могао да настави даље бекство и зауставио се на травњаку Ивана Рибара у смеру ка Сави, он и сувозач су побегли. 

На лице места су брзо дошле друге патроле полиције које су кренуле у потеру за возачем. Полицајац који је висио на аутомобилу, пребачен је возилом Хитне помоћи у болницу. После лекарског прегледа установљено је, да је неким чудом, прошао само са лакшим телесним повредама. 

- Полиција је брзо идентификовала и ухапсила возача, а онда је уследио нови шок. За воланом је био Ј. Л. (17), малолетник, који је при томе био и припир. Он је ухапшен и данас је приведен у Више тужилаштво у Београде за малолетнике. На терет му се ставља кривично дело напада на овлашћено службено лице - наводи извор Курира.

Малолетник ће бити гоњен и за саобраћајне прекршаје, али у сваком случају, све је могло да се много горе заврши и по њега и по полицајце и по путнике у дургом аутомобилу на који је налетео. Повређени полицајац је поступио по правилу и против њега неће бити покренут никакав поступак због употребе оружја. То да су сви остали живи и јесте, на неки начин, право чудо уочи Васкрса. 

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)