УКЛОЊЕН АСФАЛТ ОКО ТРИ СТАБЛА: После скандала на Миљаковцу одреаговала инспекција, дрвеће ослобођено

Ш. М.

19. 04. 2021. у 23:20

КОД трговинског објекта у Улици Велизара Станковића 10 на Миљаковцу данас је уклоњен асфалт који је небригом постављен око три стабла на тој локацији.

УКЛОЊЕН АСФАЛТ ОКО ТРИ СТАБЛА: После скандала на Миљаковцу одреаговала инспекција, дрвеће ослобођено

Фото: В. Н.

Захваљујући грађанима Раковице, који су слике поделили на друштвеним мрежама, одмах је реаговала општинска комунална инспекција која је изашла на терен и утврдила да је површина у јавном коришћењу свеже асфалтирана.

Пријава је прослеђена Грађевинској инспекцији Града Београда у чијој надлежности је овај проблем. Они су брзо реаговали, а машине и радници су запосели спорну локацију како би уклонили асфалт са јавне површине.

- Захваљујући грађанима Раковице који су пријавили да је неко на овој локацији асфалтирао површине и тиме угрозио стабла и брзој реакцији општине и надлежних институција, постављени асфалт биће уклоњен, како више не би угрожавао дрвеће - кажу из ове локалне самоуправе. - Надлежне инспекцијске службе наставиће да испитују читав случај и против починиоца ће поднети одговарајуће пријаве.

ГО Раковица позвала је житеље да пријаве случајеве где несавесни грађани извођењем недозвољених грађевинских и других радова угрожавају стабла и јавне зелене површине у општини.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)