БЕЗ ЗАКАЗАНОГ ТЕРМИНА НА 18 ПУНКТОВА: Свако може да оде да се вакцинише на општини на којој станује

Танјуг

08. 04. 2021. у 21:40

СЕКРЕТАРКА за социјалну заштиту Наташа Станисављевић изјавила је данас да је Београђанима од среде на располагању 18 пунктова за вакцинацију за грађане који немају заказан термин за вакцинацију преко портала е-управа.

БЕЗ ЗАКАЗАНОГ ТЕРМИНА НА 18 ПУНКТОВА: Свако може да оде да се вакцинише на општини на којој станује

Архива

Она је за ТВ Вести истакла да се пунктови за вакцинацију без заказивања налазе у свим градским општинама, уз додатни пункт који се налази у Заводу за здравствену заштиту студената, који је намењен искључиво за вакцинацију студената.

- Одзив грађана је одличан и апелујем на грађане да дођу и вакцинишу се, будући да је Србија обезбедила довољан број вакцина. Свако може да оде на пункт који се налази на општини на којој станује, вакцинише се и на тај начин заштити себе и друге - рекла је Наташа Станисављевић, саопштено је из Градског секретаријата за информисање.

Према њеним речима, грађани би требало да се информишу у домовима здравља у општинама у којима живе, јер су пунктови везани за домове здравља и тамо могу да добију информацију о тачној локацији на којој се врши имунизација.

- Друга опција је позивање кол-центара који постоје на свакој општини, јер се тамо такође може добити информација о томе где се у одређеним данима налази пункт за вакцинацију, али и информација која се тиче радног времена. Трећа опција је целокупан списак пунктова са адресама и радним временом који је објављен на сајту Града Београда - подсетила је секретарка за социјалну заштиту.

Она је додаала да све наведено апсолутно не утиче на процес имунизације за грађане који су се пријавили за вакцинацију преко портала е-управе и добили свој термин.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)