МИРИЈЕВО НА МЕТИ ЛОПОВА - ЧУВАЈТЕ СЕ: "Јутрос ми један с капуљачом био на вратима, куцао и сакрио се уза зид!" (ФОТО)

Novosti online

06. 03. 2021. у 13:57

МИРИЈЕВО НА МЕТИ ЛОПОВА - ЧУВАЈТЕ СЕ: Јутрос ми један с капуљачом био на вратима, куцао и сакрио се уза зид! (ФОТО)

Фото: Депоситпхотос

СТАНОВНИЦИ насеља Миријево у Београду све чешће се жале да су жртве провале и крађе. На друштвеним мрежама деле искуства и покушавају да нађу најбоље решење за овај проблем.

- Комшије да ли се неком дешавало у скорије време да лопов хоће да уђе у стан? Мени јутрос око 10 сати био лопов на вратима, куцао и сакрио се уза зид да се не види и ставио капуљачу и није хтео да се представи нити одазове него кад је моја свекрва рекла да ће да зове полицију он је побегао. Улица Љубише Миодраговића или ти сад ново Терзија. Уопште ми није свеједно - написала је једна корисница друштвене мреже Фејсбук у групи Миријево.

Фото: Принтскрин

 

- Мени, пре неко вече око један сат ухватио се за кваку. Кад сам дотрчала да видим ко је чуло се да неко пузи али се није видело. Светло је било упаљено у ходнику - написала је још једна суграђанка.

Фото: Принтскрин

 

- Мени су обили стан док сам спавао, кад су видели кључ у брави, побегли - гласи још један од коментара.

Једна од њих је такође имала искуство са лоповима, али је спасао пас.

- Код нас је пре неку годину лик отворио врата од стана и налетео на нашег пса. Почео да бежи, а бас га јури. Пас се ватио после 15 минута са делом рукава у устима. Више се није десило да је неко помислио да уђе непозван у стан - описала је своје искуство са лоповима још једна чланица групе Миријево.

Фото: Принтскрин

 

Међу коментарима нашао се и један који се посебно издвојио.

- Ако би поновио ја бих ћурала и пустила да видим шта ће, али бих спремила оклагију и развалила га по леђима и ногама да не бежи док дође полиција. Али сумњам да се враћа на исто место - написала је још једна становница Миријева.

Фото: Принтскрин

Судећи по коментарима изгледа да су покушаји крађе све чешћа појава у Миријеву. Становници овог насеља у једном се слажу сигурно, а то је да увек и пре свега треба закључати врата.

Подсетимо, власник куће у Миријеву пријавио је пре два дана нешто после 20 сати да му се лопови налазе у кући. Полиција је на лицу места ухватила и привела 23-трогодишњег мушкарца који је из куће на наведеној адреси покушао да украде више комада разног алата.

Међутим, он је касније понови кривично дело, покушао да опљачка и продавницу, те је поново приведен.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)