РАСТУРЕНА ЈОШ ЈЕДНА КОРОНА ЖУРКА! Пуне руке посла за комуналну милицију - крше мере и не плаше се казни

Novosti online

28. 02. 2021. у 09:15

РАСТУРЕНА ЈОШ ЈЕДНА КОРОНА ЖУРКА! Пуне руке посла за комуналну милицију - крше мере и не плаше се казни

Фото П. Милошевић

УПРКОС забранама окупљања због епидемије вируса корона, тајне корона журке су све учесталије, а угоститељи као и гости не плаше се ни ригорозних казни.

Ненад Лакић, комунални милиционер, каже да је током јучерашње дневне смене забележен само један прекршај забране рада после 14 часова и то у једном објекту брзе хране.

Када је реч о ноћној смени, како каже, затечено је више неправилности.

- Било је више пријава на буке из стана јер знамо да су се кљуди преселили у станове. Било је три интервенције где смо затекли и буку и окупљање, на две смо интервенисали са припадницима МУП а на све три су написане казне. Такође, имали смо велико окупљање у згради Бигза, који није предвиђен као угоститељски објекат, а да ли је то закупљен простор још није утврђено - каже Лакић и додаје:

- Појавиле су се ту две наше и три патроле Интервентне јединице јер је избила туча између корисника простора. Затечено је 65 лица и за све су написане казне од по 5.000 динара.

Лакић открива и једну специфичну ситуацију која се догодила.

- То је било у једној коцкарници која је била закључана, али је било улазака и излазака са задње стране. Затечено је осам лица и написане су им прекршајне пријаве, с нама су били присутни и МУП као и дежурни јавни тужилац - објашњава Лакић.

Он каже да би казна за овакво кршење мера могла бити и до 350.000 динара.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)