У БЕОГРАДУ ЗБОГ КОШАВЕ: Током викенда грејање 24 сата

Тањуг

05. 12. 2020. у 00:11

У БЕОГРАДУ ЗБОГ КОШАВЕ: Током викенда грејање 24 сата

Фото: Д.Новковић

ПРЕДСЕДНИК Скупштине гада Београда Никола Никодијевић изјавио је да се одлуком Градског штаба вечерас и током викенда неће прекидати даљинско грејање.

- Станови ће од вечерас и током викенда бити грејани 24 сата, с обзиром да у Београду дува јак ветар, а да ће грађани због нових мера више времена проводити у својим домовима - рекао је Никодијевић за ТВ Прва, а саопштила Градска управа.

Ступиле су на снагу, додатне, строже мере у борби против вируса корона, па до понедељка у пет сати ујутру неће радити угоститељски објекти: кафићи, ресторани и трговинске радње. Током викенда ће бити отворене прехрамбене продавнице, пекаре, пијаце, трафике, бензинске пумпе и апотеке.

Позоришта и биоскопи могу да раде до 17 сати и током викенда, али да се представе и пројекције заврше до тог времена, подсетио је Никодијевић.

Никодијевић је додао да Град Београд са санитарном инспекцијом Министарства здравља спроводи строге мере контроле у престоници. Оне се, каже, пре свих односе на угоститељске објекте и јавни превоз, односно на поштовање радног времена и спровођење епидемиолошких мера које је прописао Кризни штаб.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)