АУТОСЕДИШТА ЗА СВЕ МЛАДЕНОВАЧКЕ БЕБЕ: Подељено више од 2000 седишта

Novosti online

31. 10. 2020. у 12:42

АУТОСЕДИШТА ЗА СВЕ МЛАДЕНОВАЧКЕ БЕБЕ: Подељено више од 2000 седишта

Фото: Општина Младеновац

КОМИСИЈА за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац организовала је још једну доделу дечијих аутоседишта за родитеље новорођених младеновачких беба.

Пројекат „Аутоседиште за свако дете“ у општини Младеновац реализује се пуне четири године и до сада је подељено више од 2000 седишта. Данашњој додели аутоседишта, која је организована уз поштовање свих мера превенције услед актуелне епидемиолошке ситуације, присуствовали су и представници Секретаријата за саобраћај Града Београда са којим општина Младеновац има одличну сарадњу.

„Активности које Комисија за безбедност саобраћаја Градске општине Младеновац и Секретаријат за саобраћај реализују у наредном периоду биће интезивиране будући да нам је заједнички циљ повећање безбедности свих учесника у саобраћају.

Са општином Младеновац имамо одличну сарадњу и овом приликом желим да похвалим људе у овој општини који се заиста труде, контактирају нас у вези са свим проблемима и настоје да их заједнички решавамо. Податак да свако новорођено дете у општини Младеновац добија на поклон аутоседиште нас посебно радује будући да је то једини безбедан начин превоза деце у аутомобилу, а чињеница да у општини Младеновац, од када се овај пројекат реализује, нема настрадале деце у саобраћају, говори нам у прилог томе да радимо праву ствар“, рекао је Марко Иконић, представник Секретаријата за саобраћај Града Београда.

„Употреба дечијих аутоседишта у општини Младеновац значајно је повећана у последњих неколико година, а верујем да је томе, добрим делом, заслужна и наша акција. Такође, желим да истакнем да од почетка 2020. године на територији општине Младеновац нема ниједног настрадалог учесника у саобраћајним незгодама што нас мотивише да наставимо са редовним активностима али и да се потрудимо да још више утичемо на подизање свести наших суграђана када је безбедност саобраћаја у питању. Захваљујем Градском секретару Душану Рафаиловићу, господину Марку Иконићу и свим њиховим сарадницима на томе што су препознали наш труд и што нам помажу у овоме што радимо“, рекао је Стефан Ивановић, члан Комисије за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)