ЦЕНТАР ГРАДА ДАНАС ЗАТВОРЕН: Многобројне измене у саобраћају, информишите се на време

С. Б. М.

24. 10. 2020. у 08:51

ЦЕНТАР ГРАДА ДАНАС ЗАТВОРЕН: Многобројне измене у саобраћају, информишите се на време

Фото: Н. Скендерија

ОВОГ викенда, у граду ће бити бројних измена у саобраћају због радова. Прва се односи на затварање Улице браће Југовић на раскрсници са Булеваром деспота Стефана.

Биће измењене трасе линија 16, 27Е, 35 и 95, које ће саобраћати Булеваром деспота Стефана, Џорџа Вашингтона, Таковском, Тргом Николе Пашића, Дечанском, Теразијским тунелом.

Линија 27 возиће од Студентског трга до Миријева 3 Теразијама, па Тргом Николе Пашића и даље редовно. Линија 43 саобраћаће од Студентског трга до Котежа, преко Трга републике, онда Македонском, Светогорском, Таковском и Џорџа Вашингтона до Булевара деспота Стефана. Таковском ће до Кнеза Милоша возити и линија 58. Линија Е2 вози преко Теразија, а линија Е6 вози Таковском, Тргом Николе Пашића и Дечанском до Теразијског тунела.

Мењају се у трасе ноћних линија 15Н, 27Н, 32Н, 56Н, 101Н, 202Н, 511Н, 704Н и 706Н.

Током извођења радова на поправци трамвајске контактне мреже у Улици Јурија Гагарина, данас и сутра, доћи ће до промена у раду трамваја. Линије 7 ће саобраћати од Омладинског стадиона до Депоа Сава. Трамвај 9 ће возити од Бањице до Депоа Сава, а линије 11Л се укида. Линије 13 вози од Бановог брда до Пристаништа. На делу трасе од окретнице у Блоку 45 до ТЦ "Ушће", успоставља се аутобуска линија са ознаком 7А.

За дане викенда, због истовара опреме за ГАК "Народни фронт", Улица краљице Наталије од Балканске до Добрињске биће затворена у периоду од 21 до 7 сати. Аутобуси 52, 53 и 56 ће из правца Бановог брда, уместо до терминуса "Зелени венац", возити скраћено, до Адмирала Гепрата.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)