БАХАТИ СРПСКИ ВОЗАЧ: Улетео у маказе, угрозио животе људи а онда је уследио хладан туш (ВИДЕО)

Novosti online

20. 10. 2020. у 22:00

НА друштвеним мрежама оствануо је снимак који је забележила камера на једном од аутомобила, а на њему се види како возач чини неколико тешких саобраћајних прекршаја и директно угрожава животе људи око њега.

БАХАТИ СРПСКИ ВОЗАЧ: Улетео у маказе, угрозио животе људи а онда је уследио хладан туш (ВИДЕО)

Фото: Твитер/Принтскрин/@BGkruzz

Бахати возачи готово свакодневно непрописном вожњом угрожавају животе других учесника у саобраћају, а у великом броју случајева за своје поступке не одговарају. Бројне прекршаје полицајци не успевају да забележе или се прекршиоци накнадно "извуку". Ипак једног бахатог возача у Железнику, карма је сустигла веома брзо, или се бар надамо да јесте.

На друштвеним мрежама оствануо је снимак који је забележила камера на једном од аутомобила, а на њему се види како возач чини неколико тешких саобраћајних прекршаја и директно угрожава животе људи око њега.

Овај бахати возач претицао је преко пуне линије и пешачког прелаза колону возила у којој се налазио и један аутобус градског саобрћаја и све то док му је возило из супротне траке ишло у сусрет.

Трагедија је срећом избегнута, а таман када је помислио да се извукао и да ће мирно наставити свој пут, сачекала га је полицијска патрола. Међу корисницима друштвених мрежа повела се полемика да ли "неко то одозго гледа све", па га је полиција ипак казнила и одузела му дозволу.

(Еспресо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)