ВАЖНИ РАДОВИ НА ОПШТИНИ ВОЖДОВАЦ: Поред Улице Саве Машковића, шири се излаз из насеља Степа Степановић

Ј. Д.

19. 09. 2020. у 14:05

НОВОИЗАБРАНО руководство Општине Вождовац обишао је јуче заменик градоначелника Горан Весић који је разговарао о будућој сарадњи и заједничким пројектима.

ВАЖНИ РАДОВИ НА ОПШТИНИ ВОЖДОВАЦ: Поред Улице Саве Машковића, шири се излаз из насеља Степа Степановић

Фото: А. Станковић

Након састанка са председницом ГО Вождовац Иваном Томић и њеним сарадницима, најављено је да ће током следеће године бити реализовано неколико великих пројеката у овој општини.

- Потписан је уговор са извођачем радова за реконструкцију Црнотравске улице и Улице Саве Машковића, које ће након завршетка радова бити улице са четири траке - рекао је Весић.

- До марта 2022. године повезаћемо ауто-пут са Мостом на Ади што ће омогућити да Булевар патријарха Павла и улице Пере Велимировића, Борска, Црнотравска, Саве Машковића, као и излазак из насеља Степа Степановић, имају по четири траке.

Осим ових пројекта, у плану је уређење паркова, међублоковских површина и стамбених зграда. У наредних неколико месеци биће расписан тендер за изградњу вртића у насељу Браћа Јерковић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Jadranka

19.09.2020. 14:43

Radujem se svakoj akciji i izgradnji koja donosi boljitak gradjanima, koji omogućava pristojan i lep život. Ove gužve, trube zbog zagušenja saobraćaja, zagadjenja koja trpe stanovnici iz Crnotravske - Voždovca su ponižavajuće i nesnosne. Samo napred