ХАОС НА АУТОКОМАНДИ: Шкодом ударио у аутобуско стајалиште, срча на све стране (ФОТО)

Novosti online

16. 07. 2020. у 22:14 >> 00:51

ХАОС НА АУТОКОМАНДИ: Шкодом ударио у аутобуско стајалиште, срча на све стране (ФОТО)

Фото П.Милошевић

У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи која се догодила синоћ нешто после 20.00 на ауто-путу код Аутокомаде, аутомобил марке "шкода" ударио је у аутобуско стајалиште "Франше Д'Епере".

 На срећу у овом инциденту није било настрадалих, али су лакше повређене две особе. Како су за "Новости" потврдили из Хитне помоћи, њихова екипа брзо је по позиву стигла на место незгоде и повређене пацијенте превезла са лакшим повредама у Ургентни центар.

Према првим, незваничним информацијама, возач сивог аутомобила улетео је право у аутобуско стајалиште у смеру ка центру града. Према тврдњама очевидаца, том приликом ударио је путника који је стајао и чекао градски превоз.

Репортери "Новости" обишли су синоћ место незгоде и затекли парчиће стакла на стајалишту и око њега. Клупа је од силине ударца била улубљена, док је рекламни простор са леве стране био у потпуности уништен. Такође, иза станице наша екипа уочила је и мрље од крви.

ТОЧКОВИМА ЖЕНИ ПРЕКО РУКЕ

У САОБРАЋАЈНОЈ несрећи која се догодила у Борској улици на Канаревом брду током јучерашњег дана тешко је повређена жена. Према првим, незваничним информацијама, она је најпре испала из аутобуса, који јој је затим прешао точковима преко једне руке. Екипа Хитне помоћи изашла је на терен и превезла повређену жену у Ургентни центар са тешким повредама руке.

Фото П.Милошевић

Фото П.Милошевић

Фото П.Милошевић

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)