КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА РОДИТЕЉЕ: Огласило се тужилаштво у случају напада на учитељицу у ОШ "Свети Сава"

Танјуг

14. 06. 2024. у 16:38

ПРВО основно јавно тужилаштво (ПЈТ) у Београду саоштило је да је дежурни тужилац те установе обавештен о јучерашњем нападу на учитељицу у ОШ "Свети Сава" од стране двоје родитеља ученице те школе и да ће предузети све неопходне мере за утврђивање чињеничног стања, након чега ће одлучити о даљем поступању.

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА РОДИТЕЉЕ: Огласило се тужилаштво у случају напада на учитељицу у ОШ Свети Сава

Privatna arhiva

- Дежурни тужилац Првог основног јавног тужилаштва у Београду обавештен је о догађају од четвртка, 13.06.2024. године, око 19 часова који се догодио у Београду, ГО Врачар, испред ОШ "Свети Сава", којом приликом је учитељица пријавила да је вербално и физички нападнута од стране двоје родитеља ученице те школе - наводи се у саопштењу тужилаштва.

Додаје се да су полицијски службеници Полицијске станице Врачар обавили разговор са оштећеном учитељицом, као и са Д.Л. и С.Л. и да су прибављени лекарски извештаји о задобијеним повредама.

Дежурни тужилац наложио је да се, након што полиција прикупи остале потребне доказе, снимке камера видео надзора и изјаве сведока догађаја, против родитеља Д.Л. и С.Л. поднесе кривична пријава редовним путем због кривичног дела Насилничко понашање.

Тужилаштво ће у току доказног поступка предузети све неопходне доказне радњи неопходне за утврђивање тачног и потпуног чињеничног стања, након ћега ће донети одлуку о даљем поступању, наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за Новости открива какво нас време очекује следеће недеље

ТЕМПЕРАТУРА ПАДА ЗА 15 СТЕПЕНИ?! Метеоролог Тодоровић за "Новости" открива какво нас време очекује следеће недеље

СРБИЈУ је захватио топлотни талас какав се не памти, а јуче је у нашој земљи био најтоплији дан са максималним температурама од 36 до чак 42 степена.

17. 07. 2024. у 15:24

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

СТРАШНЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ БЕРЛИНА: Немачке власти ће преполовити војну помоћ Кијеву

ОЧЕКУЈЕ се да ће немачке власти у среду одобрити буџет за 2025. у коме ће 4 милијарде евра бити издвојено за војну подршку Украјини, уместо 8 милијарди у 2024, преноси Ројтерс, позивајући се на нацрт документа.

17. 07. 2024. у 11:27

Коментари (0)

Јединствени Египатски Малдиви - Никада повољније!