ЈУТАРЊИ ШПИЦ У БЕОГРАДУ: Гужве у овим деловима града, изводе се и радови на путу

Танјуг

05. 06. 2023. у 09:11

ПРВИ радни дан у недељи у Београду почео је уобичајеним гужвама у саобраћају. Међутим, већи застој у саобраћају очекује се због најављених радова на појединим деоницама путева.

ЈУТАРЊИ ШПИЦ У БЕОГРАДУ: Гужве у овим деловима града, изводе се и радови на путу

Фото: Принтсцреен/Naksi kamere

Велике гужве у граду су у Котежу и Крњачи, а одатле су се продужиле на Панчевачки мост све до Булевара Деспота Стефана. Гужви нема на Карабурми.

У центру града у Дечанској улици има застоја који се прелива из Булевара краља Александра. Такође, саобраћај је успорен на Аутокоманди.

Према информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-75 код петље Батајница–Београд у смеру ка Новом Саду, најављени су радови на рехабилитацији леве коловозне траке од данас од 7 сати до 14. јуна у 15 часова.

Током извођења радова у смеру ка Новом Саду за саобраћај су затворене возна и зауставна саобраћајна трака, док се саобраћај одвија претицајном саобраћајном траком истог смера и претицајном саобраћајном траком супротног смера.

У смеру ка Београду саобраћај се одвија возном и зауставном саобраћајном траком, преноси Танјуг.

БОНУС ВИДЕО: Обележен Дан Министарства унутрашњих послова и Дан полиције

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ОВО ЈЕ ТЕМПИРАНА БОМБА Немци зауставили аутобус из Босне и остали у шоку - одмах искључен из саобраћаја, путници се сналазили