УЛИЦА СЕ ВРАЋА У НОРМАЛУ: Радови на санацији водоводне мреже у Војислава Илића коначно завршени

Ш. М.

31. 01. 2023. у 06:30

РЕЖИМ рада тролејбуских линија 19, 22 и 29 јуче је био измењен због радова "Водовода и канализације" услед санације квара на водоводној мрежи у Улици Војислава Илића.

УЛИЦА СЕ ВРАЋА У НОРМАЛУ: Радови на санацији водоводне мреже у Војислава Илића коначно завршени

Улица Војислава Илића, Фото: Н. Скендерија

Иако су се грађани забринули да би санација могла да потраје, за један дан посао је био завршен. Међутим, у Улици Радована Симића Циге на Медаковићу 2 све стоји раскопано већ више од недељу дана, а радника нема. Проблем са кваровима на овој локацији траје већ неколико година.

Репортери "Новости" јуче су обишли Војислава Илића и затекли саобраћајну сигнализацију, а део улице који је био обухваћен радовима изгледа да је саниран. Преусмеравањем возила са других линија јуче су билеуспостављене аутобуске линије 22А и 29Аод Славије до периферних терминуса. Аутомобилски саобраћај биће у функцији у зони радова, док тролејбуси нису пролазили. Иако је квар раније саниран, коловоз који је раскопан није враћен у првобитно стање, већ је ров само попуњен земљом и обезбеђен саобраћајном сигнализацијом.

Такође, у Улици Радована Симића Циге, од броја 3, више од седам дана трају радови, а раскопан је део пута ближе тротоару.

- Радника има, па нема, санација траје бесконачно - прича нам суграђанка из ове улице.

- Овај проблем траје неколико година, среде једну ствар, па после три месеца опет раскопавање. То се дешава и са водоводним и канализационим цевима. Посебно је тешко када је лоше време, па се целом улицом створи блато.

ПРОБЛЕМ У ВОЈВОДЕ МИЛЕНКА

У Улици војводе Миленка, у близини стамбеног комплекса на месту некадашње америчке амбасаде већ неколико дана налази се велика необележена рупа. Како се може видети, у питању су били подземни радови, а простор је тренутно насут, али није асфалтиран, што отежава пролазак возилима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (0)

ИМАО ЈЕ САМО ТРИ ГОДИНЕ, СВАКИ ДАН ГЛЕДАМ ЊЕГОВЕ СЛИКЕ Жика кроз сузе о смрти сина - Ипак сам захвалан Богу