СВЕ ОТВОРЕНО ДО 18.00: Радно време продавница и услужних објеката сутра, 1. и 2. јануара 2023. године

А. З. К.

30. 12. 2022. у 06:33

НЕДЕЉА - први дан нове 2023. године биће нерадан за услужне и трговинске објекте широм престонице. Пошта у Таковској дежураће 1. јануара, а паркинг у престоници биће бесплатан.

СВЕ ОТВОРЕНО ДО 18.00: Радно време продавница и услужних објеката сутра, 1. и 2. јануара 2023. године

Фото Петар Милошевић

 Линије јавног градског превоза прва три дана нове године саобраћаће по реду вожње од недеље. Већина градских пијаца у недељу ће бити затворена.

ПРОДАВНИЦЕ

Трговински објекти 31. децембра радиће углавном до 18 часова, док ће за већину продавница 1. јануар бити нерадан дан. Током 2. до 3. јануара продавнице ће бити углавном отворене. Први дан нове године, као и увек, нерадан је за све тржне центре. Међутим, врата биоскопа, који се налазе у склопу ових центара, биће отворена.

ПИЈАЦЕ

Зелене пијаце у суботу ће радити уобичајено од 6 до 19 часова, док ће 1. јануара већина бити затворена. Планирано је да пијаце "Земун", "Баново брдо", "Беле воде" и "Душановац" 1. јануара раде скраћено до 14 часова. Већ 2. јануара београдске зелене пијаце биће отворене од 6 до 14 сати.

Гаража на пијаци "Палилула" неће радити првог дана нове године, док ће у понедељак, 1. јануара, бити отворена до 15 часава. Паркиралиште на пијаци "Земун" радиће током празника 24 часа, а гаража на пијаци "Зелени венац" неће радити 1. јануара, док ће 2. јануара радити до 15 часова.

Фото М. Лабудовић

ПРЕВОЗ

У суботу, 31. децембра, градски превоз у Београду функционисаће по суботњем реду вожње. Ноћне линије почеће да раде од 22 и од поноћи ће возити по устаљеним терминима. Поједине градске линије од 22 сата уочи дочека биће искључене из саобраћаја. Током 1, 2. и 3. јануара превоз ће функционисати по недељном реду вожње.

ПАРКИНГ

ЈКП "Паркинг сервис" неће наплаћивати паркирање у зонираним деловима града од 1. до 3. јануара. У овом периоду биће затворени и шалтери за рад са странкама у улицама Таковска 31, Булевару Милутина Миланковића 134г и Милешевска 51. Гараже ће радити по стандардном режиму и уобичајеном систему наплате. Од 4. јануара наплата и контрола паркирања у зонираним деловима града, као и сви шалтери, радиће по уобичајеном радном времену.

Фото П. Милошевић

АПОТЕКЕ

Укупно пет апотека "Београд" ће, као и ранијих година, 1. и 2. јануара примати купце 24 часа: у Немањиној 2 и Краља Милана 9, у Земуну у Главној улици 34, на Булевару маршала Толбухина број 30 у Новом Београду и у Лазаревцу у Улици др Ђорђа Ковачевића 27. Већина приватних апотека радиће по редовном радном времену током празника.

ПОШТА

Главна пошта у Таковској улици ових дана биће отворена нон-стоп. Првог дана нове године дежураће пошта у Таковској и на Аеродрому "Никола Тесла". У понедељак, 2. јануара, осим Главне, дежураће и шалтери експозитура у тржним центрима у Београду. Трећег дана нове године биће отворене све поште у престоници.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - Можда смо глупи, али нисмо толико

ВЕЛИКИ РАСКОЛ ОКО УКРАЈИНЕ: Макрон и Шолц први пут одбили Вашингтон - "Можда смо глупи, али нисмо толико"

ДОШЛО је до великог раскола између влада САД и Европе око плана за обезбеђивање огромног кредита од 50 милијарди долара за Украјину уочи самита Г7 у Италији, пише бриселски Политико.

12. 06. 2024. у 20:30

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

ТОРНАДО ПОГОДИО СРБИЈУ: Олујно невреме са грмљавином опустошило ове крајеве земље (ВИДЕО)

СРБИЈА је данас била на удару грмљавинских процеса са пљусковима. У деловима земље забележене су и грмљавинске олује. Олује са градом погодиле су шире подручје Пожеге и Чачка.

12. 06. 2024. у 20:25

Коментари (0)

ЈОШ НИСТЕ ОДЛУЧИЛИ ГДЕ ЋЕТЕ НА ЛЕТОВАЊЕ? Контики вас води у Тунис по невероватно ниским ценама