ПОЧЕЛО ПОСТАВЉАЊЕ НОВОГОДИШЊЕ РАСВЕТЕ У БЕОГРАДУ: Град ће светлети до 15. јануара

Новости онлајн

25. 11. 2022. у 15:12

ЕКИПЕ Јавног комуналног предузећа „Јавно осветљење” Београд отпочеле су извођење монтажно-демонтажних радова инсталације свечаног осветљења града Београда на око 65 локација, саопштено је из овог градског предузећа.

ПОЧЕЛО ПОСТАВЉАЊЕ НОВОГОДИШЊЕ РАСВЕТЕ У БЕОГРАДУ: Град ће светлети до 15. јануара

Фото: Дарја Балшић

Настојећи да се изврши оптимизација и неометано функционисање у сектору јавног осветљења на територији града, благовременим ангажовањем техничких и људских капацитета, очекује се да се радови постављања опреме окончају до 15. децембра, када ће уследити сукцесивно укључивање инсталације.

Током извођења радова у зонама планираних активности могуће је да ће уследити спорадично успоравање пешачког и моторног саобраћаја, те се суграђани моле за стрпљење.

Због тренутне енергетске ситуације редукован је број локација на којима ће бити постављено осветљење, као и време трајања укључења, до 15. јануара 2023. године, саопштавају из „Јавног осветљења”.

(Данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

ШОУ У СЕОСКОМ ФУДБАЛУ: Исписница из клуба којој се смеје Србија - видите шта пише