САРАДЊА МЛАДЕНОВЦА И ПАЛА: Представници двеју општина потписали споразум

С.В.

06. 08. 2022. у 15:28

ПРЕДСТАВНИЦИ општина Младеновац и Пале (Република Српска) потписали су споразум о сарадњи, пре свега у области културе и образовања. Како је рекао председник ГО Младеновац Владан Глишић, то је велики дан за обе локалне самоуправе.

САРАДЊА МЛАДЕНОВЦА И ПАЛА: Представници двеју општина потписали споразум

БЕОИНФО

- То много значи за наше младе нараштаје, суграђане и становнике братске општине Пале. Они ће овде имати доброг пријатеља и људе који ће мислити на њих, а верујем да ће ова сарадња трајати вечно - истакао је Глишић.

Ни начелник општине Пале Бошко Југовић није крио задовољство.

- Ми из Републике Српске желимо да одређена искуства препишемо од општина које имају видљив напредак у свим сегментима, а то смо видели у Младеновцу. Оно што ви имате да прикажете када је у питању историја српског народа је импозантно - навео је Југовић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КАСНО МАРКО НА КОСОВО СТИЖЕ Милановић одговорио Пленковићу - Неке ствари почнете да радите на време или их не радите

"КАСНО МАРКО НА КОСОВО СТИЖЕ" Милановић одговорио Пленковићу - "Неке ствари почнете да радите на време или их не радите"

ХРВАТСКИ председник Зоран Милановић рекао је данас да је касно за промену изборног закона у БиХ јер су избори за неколико седмица, додајући да против учествовања хрватских војника у мисији ЕУФОР-а у тој земљи „постоји организовани отпор предвођен Немачком“.

24. 09. 2022. у 15:58

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ СЕ ЗАПАЛИО ПРЕД ЂОКОВИЋЕМ: Откривено шта стоји иза језивих сцена самоповређивања на Лејвер купу

НА ЛЕЈВЕР купу у Лондону догодио се прекид меча између Стефаноса Циципаса и Дијега Шварцмана, након што су на центру терена виђене језиве сцене самоповређивања једног од гледалаца.

23. 09. 2022. у 20:25

Коментари (0)

(СНИМЦИ СА ЛИЦА МЕСТА) Авион ПРОМАШИО писту, право у језеро - затворен аеродром