ЗА ВИКЕНД ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ У БОТАНИЧКОЈ БАШТИ

Новости онлине

30. 06. 2022. у 18:00

Током предстојећег викенда, 2. и 3. јула, у Ботаничкој башти “Јевремовац” биће одржано 14 концерата на којима ће наступити најистакнутији џез музичари Србије и гости из иностранства у оквиру фестивала Jazz in the garden.

ЗА ВИКЕНД ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ У БОТАНИЧКОЈ БАШТИ

Фото: Ивана Чутура

Оба дана капије Ботаничке баште за посетиоце ће бити отворене од 15.30 часова, а програм почиње у 16.00х наступом Ивана Радивојевића & No Room For Squares.

У суботу 2. јула на Main stage-у код Стаклене баште концерти почињу у 17.00 часова, а први ће наступити Владимир Маричић Quartet, потом бенд Naked и од 20.30 часова посетиоце очекује узбудљиви програм берлинског састава Jazzanova Live.

На Garden stage-у ће се од 16.30 часова  одвијати не мање атрактиван програм у оквиру кога ће наступити Драган Ћалина Quartet, секстет Драгана Миловановића, а од 19.30 часова James Brown Tribute Belgrade.

Другог дана фестивала, 3. јула публику очекује интересантан спој џеза, хип-хопа и репа, тако да ће гост на концерту бенда Маниви бити Скај Виклер.

Програм на Main Stage-у ће бити настављен у истом стилу, па ће се квартету Маxа Коцхетова прикључити популарни репер Марчело. Фестивал ће концертом од 20.30 часова затворити једна од наших најбољих џез певачица Јелена Јововић, која ће наступити са бендом Jazz Junction.

Програм на Гарден стејџу у 16.30х отвара састав Суперси, потом истакнути представници алтернативне џез сцене Bosque Sound Community, а од 19.30 часова квинтет Угљеше Новаковића. Н

ајвеће изненађење последњих деценија на домаћој џез сцени, фестивал који је прошле године преко ноћи освојио публику и музичаре и довео у бајковити амбијент београдске Ботаничке баште хиљаде посетилаца, на путу је да стане у ред најпознатијих музичких дешавања у Београду и Србији. Зато пожурите по своје улазнице и не пропустите сјајан викенд на фестивалу Jazz in the garden!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЗАР ТАКО? Ојадили Србе у Грчкој - нису веровали шта су им урадили са аутом на Халкидикију (ФОТО)