БАЗЕН БЕСПЛАТАН ЗА ШКОЛАРЦЕ, УЗ ЂАЧКУ КЊИЖИЦУ: Сутра почиње сезона на Ташу

Б.Б.

14. 06. 2022. у 11:38

ОД 1. јула улаз на базене за све школарце биће бесплатан уз ђачку књижицу, а њихове карте плаћаће Град, најавио је Горан Весић, заменик градоначелника, приликом обиласка СРЦ "Ташмајдан", где сезона купања почиње сутра.

БАЗЕН БЕСПЛАТАН ЗА ШКОЛАРЦЕ, УЗ ЂАЧКУ КЊИЖИЦУ: Сутра почиње сезона на Ташу

Фото:Скупштина града

-  Сви школарци са ђачком књижицом моћи да долазе на базене без карти - рекао је он. - Ђачке књижице су њихове карте, односно њихове карте плаћа град Београд.  На тај начин желимо да помогнемо да деца више времена проводе на базенима. Боље је да буду тамо, него на неким другим местима.

 Купалиште "Ташмајдан" је добило базен за бебе, а завршена је и реконструкција дечјег базена.

- Дечји базен сада има 220 квадратних метара, а раније је имао 110 квадрата, дубине је 60 и 110 центиметара - навео је Весић. -  Дубина базена за бебе је 30 центиметара, вода се греје, тако да и оне имају своје садржаје на Ташмајдану.

Он је подсетио да је прошле године урађена реконструкција великог базена, те да је сада потпуно завршена обнова базена на Ташу.

– Ово је наш најстарији базен, са најдужом традицијом, где највише људи долази. Пре неколико година смо обновили затворени базен, тако да је урађено све што је и требало да се уради. Наредних деценија неће бити потребе да се било шта ради – рекао је Весић. 

Према његовим речима, у јулу ће бити организовано и ноћно купање када температуре буду више, и то у термину од 20 до 23 сата, што се, како је истакао, показало популарним код грађана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

НА ПЕШЧАНОЈ ПЛАЖИ, У ЦЕНТРУ ХУРГАДЕ: Добар одмор за одрасле, добра забава за дечицу, лепа плажа и за једне, и за друге