ИВАНА ТОМИЋ ИЛИЋ: Сваки динар на рачуну општине Вождовац је новац грађана

Novosti online

25. 05. 2022. у 14:50

СВАКИ динар на рачуну општине Вождовац је новац грађана Вождовца. Поднела сам кривичну пријаву Јавном тужилаштву 20. маја 2022. године, јер сматрам да је исправно да се испитају све радње пре и током судског процеса које су довеле Вождовац у незавидну ситуацију - саопштила је председница општине Вождовац Ивана Томић Илић.

ИВАНА ТОМИЋ ИЛИЋ: Сваки динар на рачуну општине Вождовац је новац грађана

Фото: Општина Вождовац

- Не могу ја да коментаришем шта се десило 1977. године, када је спорни однос и настао, нити да се вратим у 2003. годину када су се фирме у стечају куповале за 1 евро, нити ко је и да ли заиста платио земљу, али могу, хоћу и урадила сам то - тражила од Тужилаштва да испитају баш све околности, па и те. Спремни смо да ангажујемо вештаке финансијске струке када дође до ревизије поступка. Уколико је све у реду утом боље, али ако није, кривац или кривци морају да одговарају - изјавила је Томић Илић.

- Правобранилаштво Града Београда, као орган Града Београда, брани нашу имовину и сигурна сам да ће дати све од себе да се уради ревизија. Како не бих упирала прстом ни у кога, КП сам поднела против једног или више Н. Н. лица која су можда пре и током судског процеса довели до оваквог епилога. Захваљујући председнику Републике Србије Александру Вучићу и економској сигурности земље, Влади Републике Србије и Граду Београду, наравно да грађани Вождовца не треба да брину. Предаја није опција - закључује председница општине Вождовац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОГУБНЕ ТЕЖЊЕ: Џонсон тера Путина са Балкана