РАДНО ВРЕМЕ ЗА ДРЖАВНИ ПРАЗНИК: Паркинг слободан, продавнице раде

Ј.Д.

09. 11. 2021. у 18:49

ПОВОДОМ обележавања Дана примирја у Првом светском рату, 11. новембра, велики трговински ланци и тржни центри радиће у четвртак по уобичајеном радном времену. Паркирање у зонираним деловима града биће бесплатно, а јавни градски превоз ће саобраћати по недељном реду вожње.

РАДНО ВРЕМЕ ЗА ДРЖАВНИ ПРАЗНИК: Паркинг слободан, продавнице раде

Фото И. Маринковић

ДЕЖУРНЕ АПОТЕКЕ

УКУПНО пет апотека "Београд" ће, као и за сваки празник, примати купце 24 сата. Оне у центру престонице, у Немањиној 2 и Краља Милана 9, у Земуну у Главној улици 34, у Булевару маршала Толбухина број 30 у Новом Београду и у Лазаревцу у Др Ђорђа Ковачевића 27. Скраћено радно време од 8 до 18 часова имаће апотеке "Палилула" у Кнез Даниловој, "Браће Ковач" у Криволачкој, "Мирослава Трајковића" у Пожешкој и "Ђуро Ђаковић" у Мајке Кујунџића на Звездари.

ПРЕВОЗ И ПАРКИНГ

ГРАДСКИ и међуградски превоз ће у четвртак саобраћати по недељном реду вожње. Радници ЈКП "Паркинг сервис" у четвртак неће контролисати и наплаћивати паркирање у зонираним деловима града. Биће затворени и шалтери за рад са странкама у улицама Таковска 31, Милешевска 51 и Краљице Марије 7. Све јавне гараже биће отворене на дан празника и радиће по уобичајеном систему наплате, као и Служба за пренос возила.

ПОШТА

ВЕЋИНА пословница "Поште Србије" биће у четвртак затворена. Дежураће само Главна пошта у Таковској и пословница на аеродрому Никола Тесла, које ће уобичајено раидти нон-стоп. Отворене ће бити и филијале у ТЦ "Стадион", "Биг фешн", "Шопи" у Борчи до 19.00.

ПРОДАВНИЦЕ И ТРЖНИ ЦЕНТРИ

МАЛОПРОДАЈНИ трговински ланци радиће по уобичајеном радном времену. Врата за све посетиоце неће затварати ни велики тржни центри у престоници који ће радити од 10 до 22 сата.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)