ПОЧЕЛО ГРЕЈАЊЕ: "Електране" званично, на максимуму, топло до 15. априла

Г. Н.

15. 10. 2021. у 22:47

ГРЕЈНА сезона званично је почела у петак. После осам дана топлих проба, и великих проблема са инсталацијама у стамбених објектима, који су део система "Београдских електрана", од петка је погон упаљен и тако ће бити све до 15. априла.

ПОЧЕЛО ГРЕЈАЊЕ: Електране званично, на максимуму, топло до 15. априла

Фото Н. Фифић

Како уверава директор предузећа Раде Баста, обезбеђена је довољна количина енергената.

Суграђани су, осим хладних радијатора током претходних дана имали проблема и са успостављањем везе са Диспечерским центром. На стрпљењу, Београђанима је у саопштењу захвалио директор.

- Хвала свима који су у протеклих неколико дана имали стрпљења да сачекају неколико минута дуже како би пријавили рекламацију. Обезбеђена је довољна количина свих енергената неопходних за стабилно функционисање предузећа. Београђани неће осетити последице енергетске кризе која погађа свет - нагласио је Баста.

Фото Н. Фифић

Период топлих функционалних проба, запослени у предузећу искористили су да отклоне недостатке на дистрибутивној мрежи.

Примера ради, житељи Вртларске улице у Земуну нису се ни данас огрејали због радова на гашењу котларнице и повезивања на новоизграђени топловод. Како нам је посведочио један од управника стамбених заједница, радници су на терену и обећано је да ће током данашњег дана, или најкасније сутра, почети испорука топлотне енергије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)