НОВИ ПРОЈЕКТИ И УЛАГАЊА: Лука Петровић у посети Младеновцу

Novosti online

29. 09. 2021. у 20:31

СЕКРЕТАР Секретаријата за инвестиције Града Београда, Лука Петровић, разговарао је данас са руководством Општине Младеновац о будућим пројектима и инвестиционим улагањима у ову општину. Приликом посете Младеновцу Петровић је обишао установу Спортско рекреациони центар “Љубомир Ивановић – Геџа” како би се упознао са капацитетима ове установе и тренутним стањем објекта.

НОВИ ПРОЈЕКТИ И УЛАГАЊА: Лука Петровић у посети Младеновцу

Фото: Општина Младеновац

Петровић је рекао да Младеновчани заслужују модеран објекат који ће задовољити потребе врхунских спортиста и спортских клубова које ова општина има, али и свих рекреативаца, од најмлађих до најстаријих, који желе да се баве спортом. Он је најавио да ће Град Београд уложити средства у комплетну реконструкцију објекта који деценијама важи за младеновачки храм спорта, као и изградњу пратећих садржаја у непосредној близини те установе.

Приликом састанка је договорено да се одмах крене са израдом пројектне документације како би се након тога аплицирало за средства потребна за реконструкцију.

Осим комплетне санације Спротског центра, договорена су и улагања у изградњу девет нових бунара што ће допринети уредном и квалитетном водоснавдевању грађана Младеновца. Један од исхода данашњег састанка, између осталог, био је и договор у вези са комплетном реконструкцијом објекта Гимназије у Младеновцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

МОМИРОВИЋ О СТАЊУ САОБРАЋАЈНОГ ПРЕЛАЗА ПРЕКО ДУНАВА: Панчевац сигуран, потребна обнова