ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА БЕОГРАЂАНЕ: За викенд радови на улазу на Панчевачки мост

Танјуг

09. 08. 2021. у 19:41

ЈП „Путеви Србије“ саопштило је вечерас да ће се од 13. до 15. августа изводити радови на рехабилитацији оштећеног коловозног застора, на делу државног пута Београд - Панчево/Панчевачки мост, на деоници између семафора на Богословији (окретница аутобуса) до почетка Панчевачког моста, у смеру ка Панчеву.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА БЕОГРАЂАНЕ: За викенд радови на улазу на Панчевачки мост

Возачи ће морати да буду стрпљиви / Фото Ж. Кнежевић

Петак на суботу (13/14.08.), у периоду од 22 до 6.00, као и у суботу (14.08.), од 9.00 до 17 часова, радови ће се изводити у десној (спорој) саобраћајној траци а саобраћај, у смеру ка Панчеву, ће се одвијати у левој саобраћајној траци.

За саобраћај ће такође бити затворен улазни крак на Панчевачки мост из правца Вишњичке улице и возила ће се преусмеравати на алтернативни правац Богословија - Панчевачки мост.

Субота на недељу (14/15.08.), у периоду од 22 до 6.00, као и у недељу (15.08.) од 7.00 до 15 часова, радови ће се изводити у левој (брзој) саобраћајној траци а саобраћај, у смеру ка Панчеву, ће се одвијати у десној саобраћајној траци.

Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Из ''''Путева Србије'''' додају и да се до 20. августа продужавају радови на редовном одржавању сигурносне заштитне ограде, у средњем појасу, на делу државног пута И А реда број 3, на деоници петља Пећинци - петља Шимановци, у смеру ка Београду (од км 82 до км 83), у периоду од 7.00 до 18 часова.

У току извођења радова за саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака у току светлог дела дана, а саобраћај се одвија возном и зауставном саобраћајном траком.

Радови су обезбеђени адекватном привременом саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)