ОВДЕ ЈЕ УБИЈЕН СТЕФАН: Потресне сцене на Карабурми - Грађани не одустају од борбе за правду и хапшење бахатог возача (ФОТО/ВИДЕО)

А.В.

23. 07. 2021. у 12:37

ВЕЛИКИ број грађана и даље је окупљен на Карбурми на месту где је настрадао Стефан Б.

ОВДЕ ЈЕ УБИЈЕН СТЕФАН: Потресне сцене на Карабурми - Грађани не одустају од борбе за правду и хапшење бахатог возача (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: А.В.

Револтирани грађани бкокирали су улицу Маријане Грегоран и сагласни су да неће одустати од протеста док се не спроведе правда и возач ухапси.

Фото: И.М.

 

За вечерас у 19 часова најављују масовније окупљање и позивају све грађане да им се придруже.

Комшије и даље пале свеће и остављају цвеће и слаткише поред места где је настрадао Стефан.

Фото: А.В.

 

Грађани су покренули и петицију коју је до сада потписао велики број људи.

 

Подсетимо, Прво основно јавно тужилаштво у Београду јутрос је уложило жалбу КВ већу Првог основног суда на одлуку о томе да Лазар Г., возач ситроена који је покосио оца и двоје деце на Карабурми да се брани са слободе, потврђено је "Новостима" у овој институцији.

Тужилаштво и даље инстистира на притвору, пре свега због тежине кривичног дела као и раније осуђиваности Лазара Г. због истог. Такође и зато што је после изазаване несрећа напустио лице места, није пружио помоћ повређенима и покушао је да прикрије дело.

Из Тужилаштва ће, како кажу, нешто касније издати и званично саопштење.

Отежавајућа околност у целом случају је то што је један од настрадале браће преминуо и што је дошло до великог узнемирења јавности због овог догађаја, а пре свега пуштања на слободу бахатог возача.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)