ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Успорен саобраћај због незгоде код Коњарника, ево где нас још очекују гужве

Танјуг

25. 06. 2021. у 08:27

ЈАВНО предузеће "Путеви Србије" саопштило је јутрос да се на ауто-путу Е-75, 500 метара после искључења за београдско насеље Коњарник, у смеру ка Новом Београду, саобраћај одвија успорено због саобраћајне незгоде.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Успорен саобраћај због незгоде код Коњарника, ево где нас још очекују гужве

Илустрација, фото: Танјуг

"Путеви" моле учеснике у саобраћају да прилагоде брзину кретања условима на путу, а јавност ће бити благовремено обавештена о нормализацији саобраћаја на том путном правцу.

На ауто-путу Е-75, зона петље "Ниш југ“, смер Београд-Врање, данас од 12 до 15 сати биће извођени радови на монтажи камера, у претицајној саобраћајној траци, у дужини од 100 метара. Саобраћај ће бити преусмерен у возну саобраћајну траку.

На ауто-путу Е-75, зона петље "Параћин“, смер Београд-Врање, данас од 8 до 11 сати биће извођени радови на монтажи камера, у возној и зауставној саобраћајној траци, у дужини од 100 метара. Саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.

У Врчину, на делу државног пута ИИ Б реда број 347 на снази је обустава саобраћаја због радова на путно-железничком прелазу. Планирани рок обуставе је до 30. јун ове гдоине.

На ауто-путу Е-75, петља "Ковиљ" - петља „Бешка", у смеру Нови Сад - Београд, данас од 6.00 до 17 сати биће извођени радови на поправци дилатације на мосту "Бешка“. Радови ће се изводити у возној и зауставној саобраћајној траци, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком.

На ауто-путу Е-763, тунел „Велики Кик", затворена је десна тунелска цев, смер ка Прел?ини. Саобраћај се одвија двосмерно у левој тунелској цеви.

На ауто-путу Е-80, петља „Бела Паланка" - петља „Пирот исток", до 26. јуна, од 7.00 до 17 сати, изводе се радови на обележавању леве ивичне и разделне линије, смер Ниш-Димитовград. За саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака, а саобраћај се одвија возном и зауставном траком.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 07.15 на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута. На граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута.

На осталим граничним прелазима нема задржавања за све категорије возила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)