РЕПОРТЕРИ "НОВОСТИ" НА БЕОГРАДСКИМ УЛИЦАМА: Ево како изгледа престоница по данашњој врућини (ФОТО/ВИДЕО)

Ј.Д. А.В.В.

23. 06. 2021. у 12:35 >> 13:21

ВРУЋИНА и висока температура испразниле су београдске улице, јављају репортери "Новости" који су у обиласку престонице.

РЕПОРТЕРИ НОВОСТИ НА БЕОГРАДСКИМ УЛИЦАМА: Ево како изгледа престоница по данашњој врућини (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Д.Миловановић

На окретници аутобуса на Зеленом венцу данас око поднева није било веће гужве. Пријатније је било свакако оним путницима који су се превозили аутобусима у којима је радила клима.

Гужве није било ни на пијаци Зелени венац.  По који купац обилазио је тезге на којима су продавци нудили богату понуду воћа и поврћа.

Повишене температуре испразниле су и престоничке улице. Приметне су само гужве у саобраћају и то у делу Булевара краља Александра, у Кнеза Милоша као и дуж Савске улице.

Због великих врућина и екипе Хитна помоћ имају пуне руке посла па је само данас, и то до 10.30 сати, на београдским улицама колабирало чак 10 особа.

У Дому здравља Палилула репортери "Новости" нису затекли гужву. У ходнику је било свега неколико пацијената који су имали заказан преглед.

Купалиште на Ади је пуно Београђана који су бег од врућине потражили на Савском језеру. Међу купачима свакако је било највише малишана који су и званично завршили са школским обавезама. Гужве је било и на шеталисту где се углавном тражила слободна клупица у хладу. Пуне су биле и баште кафица где су се суграђани пронашли утечисте од жеге.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)