У ВИШЊЕВАЧКОЈ ЛЕПШЕ ОД ЈЕСЕНИ: Горан Весић најавио зелену оазу у Раковици, пасарелом би се лакше долазило до шопинг мола

А. В. В.

13. 06. 2021. у 07:52

СТАНАРИ Вишњевачке улице у Раковици до јесени би требало да уживају у новом парку који ће бити урађен у овом делу насеља.

У ВИШЊЕВАЧКОЈ ЛЕПШЕ ОД ЈЕСЕНИ: Горан Весић најавио зелену оазу у Раковици, пасарелом би се лакше долазило до шопинг мола

Фото Беоинфо

Изградњу зелене оазе најавио је у суботу заменик градоначелника Београда Горан Весић приликом обиласка радова на асфалтирању ове саобраћајнице.

- Земља припада Железници, ми смо добили сагласност од њих да искористимо ову земљу и да људима овде урадимо парк. Разговараћемо са власницима о томе да се уради и пасарела како би грађани брже и лакше прешли у други део Раковице, где се налази шопинг центар. Договорио сам се са мештанима да, када се овај парк заврши на јесен, седнемо и договоримо се шта још можемо да урадимо за овај крај - рекао је Весић.

Други човек града је говорећи о асфалтирању Вишњевачке улице истакао да је у питању један од лепших крајева престонице у који не долази много људи, али је заиста био тренутак да он буде уређен.

Весић је такође истакао да су између осталог и причали о паркинзима, као и како могу да се уреде кровови на неким зградама.

Обиласку радова присуствовали су и државни секретар у МУП Милосав Миличковић, председник Градске општине Раковица Милош Симић, директор Јавног комуналног предузећа "Београд пут" Иван Тејић.

АСФАЛТИРАЊЕ ЈОШ ЧЕТИРИ УЛИЦЕ

ПРЕДСТАВНИЦИ општине Раковица добили су захтев грађана да се уреди осам улица. Тренутно асфалтирамо четири улице, Вишевачку, Миле Димић, Краљице Јелене и Јанковић Стојана, а после тога ћемо радити још четири улице - истакао је Весић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)